pátek 30. prosince 2011

Nové botičky

Dnes jsem vyrazila s mamkou a taťkou na nákupy. Jela jsem si původně vybrat kozačky a baleríny na výlet do Číny. No hledat balerínky v prosinci byl opravdu praštěný nápad, nikde skoro žádné neměli nebo se mi teda vůbec nelíbily, takže nakonec pojedu do Číny jen s tím, co mám doma.
Kozačky jsem chtěla normálně teď na zimu (jestli tedy nějaká vůbec bude) ale ani v tom mi bohužel nebylo přáno. Podle výrobců kozaček mám asi extrémně hubené nohy, mě to tedy nepřijde, znám slečny co mají daleko hubenější nohy než já, ale ať dělám, co dělám prostě na mě všechny kozačky vypadají jako gumáky do pole :( Paradoxně jediné boty, co mi neplandají a obepínají nohu jsou právě holinky... Místo kozaček jsem si tedy přivezla tyhle krasavice, jsem z nich nadšená. Podobné botky se mi líbily v C&A v Drážďanech, ale bohužel neměli moji velikost. 
Jinak botky jsou textilní, kožíškem jsou jen lemované, vevnitř kožíšek není. Díky klínku jsou strašně pohodlné a to je pro mě při výběru bot zásadní. Líbily se mi ještě podobné na podpatku, ale jelikož u nás ve městě jsou všude kočičí hlavy vyhrály botky na klínku, protože podpatky bych hned zničila.
Deichmann, 799 Kč

Ve čtvrtek mě vezl přítel na zkoušku do školy a cestou zpět jsem se odměnila v obchodě Lush v Palladiu. Utekla mi sice o bod jednička, ale odměňovat se musí :) Byla to můj první nákup v Lush a odnesla jsem si balistiku Vánoční pudink a také Melting snowman, už se těším až si udělám lázeň ve vaně.

































Máte podobné problémy při nákupu bot nebo čehokoliv jiného? Používáte výrobky Lush? Těším se moc na všechny Vaše komentáře.


Vaše Evelin

5 komentářů:

  1. ježiš ty jsou nádherný... z boku. zepředu se mi už tolik nelíběj :D

    OdpovědětVymazat
  2. Zepředu nevypadají moc hezky, ale na noze jsou super, jen nebyla možnost je vyfotit, ale určitě tu nějaká fotka co nejdříve bude :)

    OdpovědětVymazat
  3. těšim se :) mně se právě moc nelíbí ty tkaničky a ten ,,okraj" na špičce.. jinak bych si je hned letěla koupit, něco takového sháním :)

    OdpovědětVymazat
  4. boty se mi moc libi, taky chci nejake na klinku s kozesinou:-)

    a Lush pouzivam, mam teda od nich zatim jen MoM a cistitka, ale za chvili se sbirka urcite rozroste :-D

    janebeautiful.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Dneska jsem si v Lush koupila první věc, tak uvidíme :D.
    my-colorful-kingdom.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny komentáře :o)