sobota 31. prosince 2011

Krásného Silvestra a vše nej v roce 2012

Tak tu máme konec dalšího roku a s tím spojené oslavy Silvestra. Já osobně mám Silvestr ráda, jako malá jsem se nemohla dočkat ohňostroje a tak nám taťka každou celou hodinu zapaloval jednu z rachejtlí, aby nám zkrátil čekání. Teď už Silvestr trávím s přítelem a kamarády, ale o půlnoci si vždy rodinně voláme a první si přejeme do nového roku.  Mým snem je trávit Silvestr na horách nebo na nějaké velké párty plné lidí jako v amerických seriálech, ale to se mi zatím nikdy nepovedlo, slavíme ho s kamarády u někoho v bytě, kde hrajeme Activity nebo prostě klábosíme, popíjíme a zobeme brambůrky a jednohubky....prostě klasika. Klasicky se také rozhoduje o místě až 31.12. a to mě trochu nervuje, jelikož jsem typ člověka, který má rád věci naplánované nejméně týden dopředu. No rozhodla jsem se, že příští konec roku oslavím na horách i kdybych tam měla jet sama, tak doufám, že sama opravdu nebudu.

Všem bych Vám chtěla popřát do nového roku jen to nejlepší, ať se vám splní všechna přání, ať vás každý den něco rozesměje a nic netrápí, ať máte kolem sebe jen úžasné přátelé a hlavně ať se dokážete povznést nad omezeností a závistí ostatních lidí a samozřejmě také zdraví, protože to je to nejcennější, co máme. 

Tady ukázka mého Silvestrovského outfitu a makeupu. 
Sako a kalhoty Bershka, černé tílko a kabelka HM

Chtěla jsem něco pohodlného abych v tom celou noc vydržela a zároveň něco stylového. Na sobě mám nové červené koženkové kalhoty, volné průhledné černé tílko a sako, které bych nejradši nosila každý den. Doplnila jsem to jednoduchými náušnicemi, sadou černých náramků a černým koženým psaníčkem.
Náramky i naušničky HM

Kabelka HM

Make-up jsem zvolila výraznější, jelikož si myslím, že právě dnes se to hodí. Použité produkty můžete vidět na fotce. 


A jak by měl vypadat váš vysněný Silvestr? Těším se na komentáře

Vaše Evelin

2 komentáře:

  1. pekný outfit :)Akurát na Silvestrovskú párty :)

    OdpovědětVymazat
  2. Pekná si ,je vidno ,že sa vieš nalíčiť.Mimochodom by som priala recenziu na niečo :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny komentáře :o)