pondělí 2. ledna 2012

Top 5 Style Icons

Při pročítán zahraničních blogů jsem narazila na zajímavý tag Top 5 Style Icons a strašně se mi tenhle nápad líbil. Na začátku nového roku je to trochu něco jiného než předsevzetí, ale tyhle osoby mě inspirují už nějakou dobu a v roce 2012 určitě dál inspirovat budou..

1. Blake Lively i Serena Van der Woodson
Pro mě vůbec největší módní ikona, chtěla bych mít její šatník ze seriálu Gossip Girl, ale vypadá vždy úžasně i mimo natáčení. 


2. Ashley Olsen
Olsenky zbožňuji už od dětství, viděla jsem všechny jejich filmy. Ashley mám radši a i její styl se mi líbí víc, i když ho mají obě dvě velmi podobný. 



3. Jennifer Aniston
Jennifer je mým velkým vzorem obecně. Miluju její přirozenost a hlavně její vlasy. Líbí se mi její jednoduchý styl.


4.Victoria Beckham
Jako člověk mi nikdy moc nepřirostla k srdci, ale její styl je výjimečný. Obdivuji její vlastní kolekci, která upřednostňuje hlavně ženskost a přijde mi perfektní i když se nejedná o nějaké honosné róby a doufám, že někdy budu mít příležitost z ní něco vlastnit. 


5. Ashley Tisdale
I tahle hvězdička High School Musical patří k mým ikonám, líbí se mi její styl v každodenním životě, rozhodně ne ten z muzikálové trilogie. 

Doufám, že jsem někoho inspirovala a uvidím podobný článek i na vašich blozích :o)

Vaše Evelin

3 komentáře:

  1. souhlasím s 1 a 5:))

    her-guess.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Serenou bych se insporovala, každým dnem :)

    http://baru-ka.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. Taky mám ráda Blake Lively. Píšu pro jeden internetový časopis a napsala jsem článek o jejím stylu: http://www.monamie.cz/posts/2454-obleknete-se-jako-blake-lively

    Máš pěkný blog, můj je tady, jestli chceš, stav se tam: http://flabgeefashion.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny komentáře :o)