čtvrtek 5. ledna 2012

Co si s sebou balím - 1. část

Nadešel čas odletu do Číny a tak jsem se rozhodla ukázat Vám, co si beru s sebou. 
Vždycky, když někam jedu, udělám si seznam věcí, které si chci sbalit, píšu tam vše od spodního prádla po lak na nehty a postupně do odškrtávám když si to připravuji. Až když mám vše pohromadě na posteli nebo na zemi přinesu kufr a už to tam jen narovnám.

Oblečení
Vždycky si už doma naplánuji jednotlivé outfity a postupně si je připravuji včetně doplňků, abych na nic nezapomněla.





Kosmetika a hygienické potřeby
Když někam jedu, většinou nevozím velká balení kosmetických přípravků. Buď vozím různé testery nebo minibalení a nebo si prostě šampon a takové věci přelévám do malých lahviček, které většinou vypotřebuji v průběhu dovolená a nevozím zpět domů. Teď navíc budete spát ve více hotelech, kde jsou koupelny vybavené téměř vším, a proto si beru jen svoje must-have.
Mycí gel a micerální voda Vichy, odličovací mléko Ryor, přelitý šampon Gliss Kur, parfém Burberry Summer, suchý šampon Amica, tělové mléko Dove
Mini odlakovač Ebelin, vatové tamponky Superdrug, holící strojky Wilkinson, hřebeny, pinetky, skřipce a čelenky

Make-up
Vzhledem k tomu, že v kazetce od Catrice jsou všechny mé oblíbené barvy i dvě tvářenky, beru si už jen jedny modré oční stíny, hnědou tužku na oči, make-up, několik oblíbených rtěnek, pudr a dvě řasenky.


Dále si beru žehličku na vlasy a samozřejmě foťák, mobil, malý notebook a nabíječky. Později se o nějaké fotky rozhodně podělím.


Druhá část bude o příručním zavazadle :) A bez čeho vy nikdy nikam neodjíždíte?


Vaše Evelin

2 komentáře:

  1. Odpovědi
    1. Do příručního jsem si brala učení a časopisy, na knížky jsem neměla čas, odjížděla jsem uprostřed zkouškového :D

      Vymazat

Děkuji za všechny komentáře :o)