čtvrtek 20. prosince 2012

Rimmel Clean Finish

Make-upy Rimmel patří mezi mé nejoblíbenější, za poslední rok jsem vyzkoušela téměř všechny jejich novinky a žádná mě nezklamala, naopak jsem je zařadila do své sbírky a stále dokupuji nové a nové balení.  Tuto novinky jsem si přivezla z mé cesty za velkou louži. Kupovala jsem ho v Targetu a stál mě necelé 4 dolary. Chtěla jsem make-up na zimu, tak jsem sáhla po nejsvětlejším odstínu 100 Ivory, obvykle kupuji 103 True Ivory.



Jako většina obalů od Rimmelu, i tenhle se mi líbí. Má skleněnou lahvičku, na jejíchž barvách je znatelné ekologické zaměření produktu - zelené písmo. Na víčku nechybí roztomilá korunka. Po rozbalení mě čekalo překvapení, žádné pumpičky ani nic podobného – tenhle make-up má prostě lopatku – pro mě je to lopatka J, kterou make-up z lahvičky dostanete.




Balení odpovídá i konzistence make-upu, je velice hutný, aby na lopatce držel a nestékal Vám zpátky. I přes svojí hustotu se nádherně roztírá prsty a dobře se nanáší i štětcem, já používám Stipple Brush od E.l.f.
Make-up obsahuje antioxidanty, vitamín E a A a je bez parfemace. Je středně krycí, takže pokud nemáte opravdu velké nedostatky, můžete korektor vynechat. Výdrž je střední, vydrží cca 6 – 8 hodin. S podkladovou bází L´oreal ale zvládne i můj 14 hodinový den.


Jen s make-upem 
Hotová a připravená na běhání po městě a návštěvu babiček


Za mě je to určitě další povedená novinka doufám, že se k nám co nejdříve dostane. Sice jeho cena asi bude vyšší než 80 Kč, nicméně ceny produktů Rimmel jsou i u nás velice příznivé.
Máte rády make-upy Rimmel, sáhnete v drogerii raději po jiné značce nebo tam make-upy vůbec nekupujete?


Těším se na Vaše komentáře a nezapomeňte na Giveaway :)

2 komentáře:

  1. Rimmel je super, mám od nich teď pudr a nemůžu si ho vynachválit, skvěle kryje a matuje :).

    OdpovědětVymazat
  2. Tato novinka mě zaujala, ale z pádla mám strach:-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny komentáře :o)