sobota 24. listopadu 2012

Spotřebováno

Dneska další várka mých spotřebovaných kosmetických výrobků - dneska dekorativní kosmetika.


Rimmel Lasting Finish 25 hours Foundation
Rimmel mě poslední dobou make-upy mile překvapuje, jiné drogérkové momentálně nepoužívám a jsem s nimi moc spokojená. 25 hodin jsem ho na obličeji nikdy neměla, ale výdrž měl výbornou, zvládl moje 14-ti hodinové pracovně-školně-dojíždějící dny. Krytí bylo střední, používala jsem ještě korektor.  Balení s pumpičkou mi moc vyhovovalo, lépe vypadal, pokud jsem ho nanesla prsty a ne štětcem. Cena se pohybuje kolem 200 Kč, takže ho určitě koupím zase.

Maybelline Falsies a Colossal Volume - psala jsem o nich v řasenkovém speciálu zde. Falsies mě tolik nenadchla, takže si určitě hned nepoběžím pro novou. Colossalku jsem vyměnila za verzi Cat Eyes, která je podle mě ještě lepší než tahle původní. 

Dermacol báze pod make-up - báze je věc, kterou nejčastěji zapomínám, takže mi tohle balení vydrželo snad 8 měsíců, měla jsem rozjasňující a vyhlazující verzi. Rozjasnění jsem nezpozorovala  ale vyhlazení pleti určitě, make-up se pak mnohem lépe nanášel. Myslím, že to bude hlavně díky množství silikonů, které báze obsahuje, ale tím se u výrobků tolik nezabývám. 

P.S.: Tak přesně za měsíc tu máme Štědrý den, taky už se těšíte? Já moc :)

Krásný den

Vaše Evelin

1 komentář:

  1. Wow no pekne si pominala :) ja nerada takto drasticky minam radsej vsetko pomaly a mam toho vela :)
    Inak pozyvam ta na moju predvianocnu Ziaja giveaway! http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2012/11/ziaja-giveaway.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny komentáře :o)