čtvrtek 15. listopadu 2012

Síla doteku - levandule

Před nedávnem mi byla nabídnuta spolupráce s eshopem Síla doteku. Firmu jsem dříve vůbec neznala, ale zaujalo mě, že se specializuje na přírodní kosmetiku, a tak jsem si řekla, proč něco nevyzkoušet.

K recenzi mi byla poskytnuta Levandulová pleťová voda.  U přítele v bytě mi právě dochází pleťová voda, takže jsem se potřebovala podívat po nové a tak jsem tedy 14 dní zkoušela tuhle, abych vám mohla napsat článek.


Levandulová pleťová voda má zjemňující a zklidňující účinky, je vhodná i pro regeneraci pokožky po opálení a používá se také na vlasy, buď po jejich umytí nebo kdykoliv jindy na suché vlasy. Vlasy má posilovat a dokonce by měla pomáhat v boji proti lupům. Vzhledem k tomu, že je listopad, nemohla jsem posoudit její regenerační účinky na opálenou pokožku, ale ostatní jsem poctivě zkoušela.

Vodou jsem každý večer masírovala pokožku hlavy, nemám sice problém s lupy nebo se slabými vlasy, ale vsázela sem spíše na příznivé účinky levandule na psychiku a na problémy s usínáním. Voda vlasy nemastí, rychle se vsákne do pokožky hlavy a vás zahalí do krásné uvolňující vůně. Myslím, že by nebylo od věci, nastříkat jí každý večer na polštář před usnutím.

Jako pleťové vodě jí také nemůžu nic vytknout. Používala jsem každý večer po koupeli k dočištění obličeje. Voda na obličeji nepálí, smyje nečistoty a zmírňuje zarudnutí pleti. Na vatový tamponek stačí nanést malé množství, což rozhodně výhoda, nevypatláte jí po měsíci.

Já jsem celkově s tímto produktem moc spokojená, už má svoje místo na mém nočním stolku a v koupelně. Balení 200 ml stojí v eshopu 138 Kč a jelikož je potřeba opravdu malé množství, vydrží Vám určitě dlouho. Já osobně bych jí doporučila nejen jako pleťovou vodu, ale i na masáž spánků a hlavy.

Mějte krásný den

Vaše Evelin

1 komentář:

Děkuji za všechny komentáře :o)