úterý 13. listopadu 2012

Sigma - Mr. Bunny


V poslední článku jsem Vám ukazovala, co jsem si přivezla z USA a poslední věc Vám prozradím právě dnes – jedná se o sadu štětců Sigma Mr. Bunny.


Mojí nynější sadu jsem kupovala v drogérce a štětce dlouho plnily dobrou službu, ale poslední měsíc začaly hrozně pelichat a kdykoliv jsem se nalíčila, musela jsem z obličeje sundávat malé černé chloupky. Dlouho jsem tedy přemýšlela, jaké štětce si koupit a po všech přečtených recenzích jsem vybrala právě Sigmu, kterou chválily mé oblíbené blogerky Karolína a Péťa. Obě mají eshop, kde si je můžete objednat, pokud nemáte cestu do USA nebo nechcete platit clo a daně. Já jsem si svoje objednala přímo ze stránek Sigmy a hned po příletu na mě čekaly v hotelu. Sada stála 118 dolarů plus poštovné, celkově jsem tedy po převodu platila cca 2300,- Kč.

První co mě nadchlo, byla krásná krabička, ve které byly štětce zabalené, už ta samotná mi přijde strašně roztomilá a modlila jsem se, aby vydržela let a nezničila se. V krabičce najdete návod na čištění štětců, letáček s popisem štětců a pouzdro, ve kterém se krasavci skrývají.  Pouzdro je pevné a kožené a po otevření získáte dva stejně velké stojánky, do kterých můžete štětce ukládat. 





Sada Mr. Bunny obsahuje 12 syntetických štětců:
F30 Large Powder – opravdu veliký štětec na pudr
F40 Large Angled Contour – na aplikaci tvářenky a konturování obličeje
F50 Duo Fibre – k aplikaci rozjasňovače, tvářenky a makeupu
F60 Foundation – k aplikaci tekutého makeupu
F70 Concealer – k aplikaci concelearu hlavně pod oči
E40 Tapered Blending – klasicky k blendění očních stínů
E60 Larger Shader – k aplikaci krémových očních stínů a bází pod oční stíny
E70 Medium Angled Shading – k aplikaci rozjašňovače pod obočí a do vnitřního koutku oka
E55 Eye Shading – k aplikaci očních stínů a pigmentů
E65 Small Angle – k aplikaci gelových nebo krémových očních linek
E30 Pencil – také převážně na aplikaci linek, pokud je vytváříte pomocí stínů
E05 Eye Liner – nejštíhlejší štěteček pro precizní linku

Každý ze štětců byl zvlášť zabalený, aby nedošlo k jeho poškození. Štětce jsou hrozně hebounké a bylo mi líto, začít je používat, takže se až po dopsání tohoto článku chystám na jejich první čištění a první použití. Brzy tedy čekejte mojí zprávu o tom, jak jsem s nimi spokojená.



K objednávce jsem navíc dostala ještě krásné hnědé stíny, které určitě využiji, protože hnědá patří k mým nejčastěji používaným barvám očních stínů.


A co vy a Sigma štětce? Používáte je, chystáte se je objednat, přejete si je anebo preferujete jinou značku? Těším se na Vaše komentáře.

Mějte krásný týden

Vaše Evelin

1 komentář:

  1. skoda ze si nemozem dovolit tolko za stetce,ja som si na vianoceobjednala nejaku sadustetcov len na oci tak uvidime co to da

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny komentáře :o)