čtvrtek 1. března 2012

Essence produkty na rty

Jak jsme vám již slibovala v minulém článku, dnes to bude o produktech na rty od Essence, které jsem si koupila ve slevách za 30 Kč. 




Lesky Stay with me asi znáte úplně všichni. Já jsem po několika přečtených článcích nemohla odolat a koupila jsem si je ve hned ve dvou odstínech - I like cotton candy a Trendsetter. Lesky mají hodně nezvyklý aplikátor, který mi tedy občas dělá velké problémy, protože mám pocit, že s ním dobře nenatřu celé rty. Téměř všechny blogerky si ho chválily a prohlašovaly, že je nelepivý a vydrží nevím jak dlouho a v tom jim bohužel úplně za pravdu nedávám. Podle mě je lesk docela lepivý, určitě lepí víc než třeba lesky z HM, které jsou výborné. Výdrž je podle mě normální, kromě barvy podle mého názoru spíš zůstává pocit lepivosti na rtech. 





Rtěnka odstín Glam girl - na rtěnkách nejdříve musím pochválit balení. Přijde mi hezké i praktické, že je vždy v barvě rtěnky, takže pokud jich máte víc a ráno hledáte ten správný odstín, hned víte, která rtěnka to je a nemusíte zuřivě otvírat hromadu černých obalů. Odstín je hodně podobný barvě mých rtů, takže po natření jsou spíše vidět jen třpytky a malý barevný nádech, ale i to mi stačí. Rtěnka je moc příjemná na rtech, dobře se nanáší a nemusím pod ní používat balzám na rty.



Glossy Lipbalm Berry Sorbet - ostín Brilliant á lévres - tenhle lesk jsem si nekoupila ve slevách, ale kdysi dávno s babičkou v Drážďanech, protože se mi moc líbila barva, ta ale na rtech bohužel taky není moc vidět, je spíš jako průhledný s třpytkami. Já ho používám přes fix na rty od NYC. Je to průměrný lesk na rty, nečekejte od něj zázraky, ale poslouží dobře.





Nakonec všechny odstíny najednou..
05 I like cotton candy, 04 Trendsetter, 33 Glam Girl, 05 Brilliant a lévres
Vyzkoušely jste některý z produktů na rty od Essence? Který je váš oblíbený? Těším se na vaše názory

Vaše Evelin

Děkuji všem úžasným 20 pravidelným čtenářkám za jejich přízeň - děláte můj den hezčím :o*

3 komentáře:

  1. Mě mrzí, že jsem ty slevy propásla, taky bych určitě nakoupila nějaké rtěnky a lesky, u mě jich není nikdy dost :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Souhlasím s tebou s těmi lesky Stay with me, hrozně lepí, nejsou mi příjemné na rtech.. mám také dva odstíny - no nebyl to zrovna šťastný kup :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny komentáře :o)