čtvrtek 9. února 2012

Čokoládová maska

Konečně mi minulý týden skončilo zkouškové a tak jsem se částečně vrhla do relaxování a součástí toho je i zkoušení nových pleťových masek. Jako první jsem vyzkoušela Čokoládovou bahenní masku od Montagne Jeunesse. Masku jsem si koupila jen kvůli tomu, že na čokoládě ulítávám. 




Popis výrobce jsem Vám vyfotila, abych ho tady celý nepřepisovala. Maska nabízí, téměř jako každá jiná, stáhnutí a vyčištění pórů, a tak jsem byla zvědavá jestli to bude fungovat.


Cena masky: 39 Kč
Zakoupena v: Rossmann
Teď už k samotnému procesu maskování:
Nejdříve mě zarazila tuhá konzistence masky, kdy mi skoro ani nešla vytlačit z obalu. Připomínala mi opravdu hustý čokoládový dortový krém.






Masku jsem nanesla na obličej, který jsem ráno jen vyčistila micerální vodou. Podle návodu jsem nanesla velkou vrstvu na celý obličej kromě očí a úst a na 15 minut jsem si lehla a relaxovala jsem. 






Po 15 minutách vypadala zaschlá maska asi takto:






Sundavání masky bylo velice jednoduché, obličej jsem pouze umyla vodou pomocí vatových tampónků. A výsledek? Naprosto skvělý, maska mi dokonale vyčistila póry na tvářích, kde jsem měla malé černé tečky. Po použití masky po nich nebylo ani stopy, černé tečky na nose nezmizely úplně všechny, ale rozhodně se jejich počet zmenšil. Takže na pomyslné stupnici by maska dostala 10 z 10 a určitě si jí budu kupovat pravidelně. 
Jediné mínus, které má, je množství, podle mě je jí zbytečně moc. Udělala jsem jí sobě, odpoledne mamce a ještě mi zbylo na jedno použití. Do dalšího týdne ale v sáčku zaschla, takže pak už jsem jí použít nemohla...




A co vy? Vyzkoušeli jste už tuhle masku? Jaká maska je vaše nejoblíbenější? Těším se na vaše komentáře


Vaše Evelin

5 komentářů:

  1. taky jí moc miluju! Jinak já jí pečlivě zabalila do igelitovýho sáčku a vydržela mi asi 3 týdny na 3 použití, fakt jí je tam hrozně moc :)

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrá recenze-určitě vyzkouším:)
    http://janyany.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tu musím určitě vyzkoušet :) já mám teď oblíbenou slupovací okurkovou od Freeman :)

    OdpovědětVymazat
  4. já vyzkoušela taky čokoládovou, ale s pomerančem. Je samohřejivá a takové já ráda. Na můj vkus ta pomerančová vůně nemusela být tak silná, ale stejně super. A konzistence tekutější, ne tak hustá jako popisuješ u té "jenom čokoládové".

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny komentáře :o)