čtvrtek 10. října 2013

Michael Kors v Praze

Dnes se v obchodním centru Chodov otvíral první obchod Michaela Korse v ČR a já jsem si tuhle událost i přes probíhající hnusnou chřipku nechtěla nechat ujít. Na Florenci mě vyzvedla má výborná kamarádka i s kafíčkem Starbucks a pokračovali jsme směr Chodov. Po chvilce hledání jsme v prvním patře vedle Zary zahlédly ta zářící písmena MK a oči se nám rozsvítily jak u vánočního stromečku. 

Chvilku jsem si nebyla jistá, jestli na nás v obchodě nebudou divně koukat, jak to v některých módních buticích vyšší cenové třídy bývá zvykem, ale hned jakmile jsme vkročily dovnitř, tenhle strach opadl.  Zdravily a vítaly nás všechny prodavačky a ujala se nás sympatická blondýnka Helenka a celý obchod nám ukázala. Byly jsme ujištěny, že si naprosto všechno můžeme vyzkoušet a na všechno si sáhnout, tudíž jsem na rameni měla téměř všechny kabelky a na zápěstí troje hodinky, boty jsem tentokrát vynechala, ale kozačky mě taky uchvátily, cítila jsem se jako v ráji. Nikdo vás do ničeho nenutí a atmosféra v obchodě je více než příjemná, k její dokonalosti chyběla už jen sklenka šampaňského, ale i bez ní to byl nezapomenutelný zážitek. Personál byl velmi vstřícný i vůči focení v interiéru obchodu, takže se můžete kochat, jen prosím omluvte kvalitu, měla jsem s sebou pouze Ipad.


I
















Zamilovala jsem se do dvou hodinek a nespočtu kabelek, ale doma jsem si dala předsevzetí, že si koupím jen něco malého pro radost, a tak jsem skončila jen s tímto pouzdrem na mobil/psaníčkem. Příště se ale hodlám rozšoupnout víc. 




Poslední bonusová fotka s Helenou, úžasnou slečnou, která můj nákup udělala ještě příjemnějším. Opravdu nejlepší zákaznický servis, s jakým jsem se v ČR kdy potkala. A mimochodem - ten overal je boží a ta kabelka bude brzy moje :)



MK se dnešním dnem stal mým nejoblíbenějším obchodem a vím, že tam ještě několikrát zavítám. Jestli Audrey Hepburn může snídat u Tiffanyho, já chci obědvat a večeřet u Michaela Korse.  

A co vy? Už jste se byli podívat? Určitě si to nenechte ujít.

Vaše Evelin






10 komentářů:

  1. mě by zajímalo, jaké jsou tam ceny? třeba hamilton nebo ta co se líbí tobě? :)

    OdpovědětVymazat
  2. Je super, že jsi takový článek napsala :) Dnes jsem na to myslela, že se otvírá MK a říkala jsem si zda někdo něco podobného napíše. Já na Hamilton šetřím už od začátku roku a nemůžu se dočkat až si pro ní půjdu :) Chci se teda zeptat nepamatuješ si prosím její cenu v typu Saffiano? :)
    http://angellovely-things.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Slečny omlouvám se, zrovna u Hamiltonky jsem na cenu nekoukala :( Jinak Jet Set velká stála něco přes 7000, Selma menší stála 9300, peněženky kolem 3500 a malé kabelky na rameno asi 4500. Ceny mi přišly podobné jako v librách, tak se podívejte buď na MK přímo nebo třeba na Selfridges nebo House of Fraser nebo Harrods stránky :) Někde se liší ceny od barevných provedení, ale to je jen v řádu pár stovek :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V pořádku :) Jen jsem byla zvědavá kdyby náhodou. Já mám stejně v plánu než pro ní pojedu zavolat si předem raději do obchodu a zeptat se zda jí mají abych se tam pak netáhla zbytečně :)

      Vymazat
  4. Tak tohle je moje smrt ;-) dekuji za clanek a jeste vic za fotky ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, měla bych k tobě velkou prosbičku, mohla by si mi prosím poslat e-mail na tebe. Potřebuji s něčím poradit. Děkuji moc a přeji hezký večer. P.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Email mám v profilu :) Je to evelinbeauty00@gmail.com

      Vymazat
  6. Seženu tam tuhle kabelku, nevíš? https://www.google.cz/search?q=kabelky+michael+kors&client=firefox-a&hs=3tw&rls=org.mozilla:cs:official&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=ait2UqGnFbDe7AbK_IDQDw&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1366&bih=639#facrc=_&imgdii=_&imgrc=0D227NcSCs66DM%3A%3B9IvSIwLTXdN4qM%3Bhttp%253A%252F%252F3.bp.blogspot.com%252F-O4D0qZbujDk%252FUHyi5kLS6sI%252FAAAAAAAAGqM%252Fan4l6vZu4UU%252Fs1600%252Fmichael-kors-black-large-hamilton-chain-tote-with-silver-hardware-product-1-3287205-312564329_large_flex.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.pavlinajagrova.com%252F2012%252F10%252Fmichael-kors-hamilton.html%3B460%3B510

    OdpovědětVymazat
  7. Tam se musím taky někdy vypravit. Uvažuju, že si koupím tyhle hodinky http://www.brawat.cz/michael-kors-hodinky/, tak že bych je tam jela omrknout.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny komentáře :o)