úterý 20. srpna 2013

Mé oblíbené vloggerky/My favorite vloggers

Dnešní článek bych chtěla věnovat mým oblíbeným zahraničním vloggerkám na youtube. V odběrech jich mám přes 20, ale mezi ty nejoblíbenější patří následující pětka.

Anna byla první bloggerka, kterou jsem zaregistrovala na zahraniční scéně a díky ní jsem právě objevila beauty svět na youtube. Je to milá slečna s italskými kořeny, má desetiměsíční holčičku, která se na blogu i ve videích pravidelně objevuje a už čeká další miminko.
 
 

Fleur sleduji hned po Anně nejdéle ze všech. Mám hrozně ráda její nakupovací videa, díky kterým jsem objevila Forever21 a spoustu dalších hezkých obchodů v Londýně. Brzy se bude vdávat, takže vytvořila i kanál týkající se svatebních příprav.
 

Rachel je pro mě naprostá favoritka. Je hrozně sympatická, chytrá a má strašně příjemný hlas. Líbí se mi, že nenosí tuny makeupu a přesto vždy vypadá báječně. Mám ráda její názory a rozhled.
 

Annie jsem začala sledovat teprve nedávno a upoutala mě jednoduše tím, jak je krásná. Některá videa navíc věnuje tipům na cvičení a stravování, což je příjemná změna od beauty videí.
 

Myslím, že není nikdo, kdo by tuhle krásnou maminku neznal. Každé její video je plné optimismu a její outfity jsou pro mě inspirativní.
 
 
A kdo patří mezi vaše oblíbenkyně?
Těším se na tipy v komentářích.
Vaše Evelin

6 komentářů:

  1. Některé slečny neznám, tak mám zase dneska co dělat. :))
    Děkuju. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To znám :) vždycky když najdu někoho nového, strávím u těch videí celý večer :)

      Vymazat
  2. Znám všechny a musím s tebou jen a jen souhlasit :) Moje nejoblíbenější je Bubzbeauty ♥
    http://beily-beautyworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Dulce Candy je fakt božská :) Hlavně má úžasnej styl! Sleduju i její blog a děsně hltám každej její novej článek :D Pokud neznáš tak je ještě úžasná Macbarbie07 je o dost mladší, ale děsně mě baví ta její americká typická povaha a ten optimismus, kterej zmiňuješ! Jestli ji neznáš určitě se podívej. :)
    Jinak určitě mi nebude vadit, když se zapojíš do sledování mého blogu a občas přidáš nějakej ten komentář k něčemu :D je jasné, že se snažím najít sledovanost, ale teprve se vracím zpět do zájmu blogování :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Macbarbie mi nějak nesedí, nevím proč :) Na blog ráda mrknu :)

      Vymazat

Děkuji za všechny komentáře :o)