čtvrtek 28. března 2013

Yes to cucumber

Řada Yes to patřila k produktům, které jsem už dlouho chtěla vyzkoušet, takže když jsem při nákupech v Sephoře viděla ve slevách tuhle kazetku za 250 Kč, nemohla jsem jí tam nechat.

Produkty Yes to cucumber jsou vyrobené z 99% přírodních látek a pomáhají hydratovat a zklidňovat pokožku. Já mám pleť spíš normální až smíšenou, takže mě suchá místa tak netrápí, ale sem tam se mi na čele dělaly pupínky, což je podle čínské medicíny právě důsledkem dehydratace (na bradě důsledkem hormonů a na nose a tvářích důsledkem alergických reakcí). 

Kazetka obsahovala 3 produkty:

Odličovací ubrousky: 
Aneb to nejhorší na začátek. Žádný přípravek mě na pleti neštípal tolik, jako tyhle ubrousky. Odličovací schopnosti jsou taky dosti zanedbané a podle mě byste obličej musely drhnout tak 5 ubrousky, abyste z něj dostaly vše, co je třeba. Jediné co můžu pochválit, je zavírací balení, ve kterém vám ubrousky nevyschnou. Já je nejspíš dopoužívám jako osvěžující vlhčené ubrousky na ruce, k obličeji už si je nepřiblížím.

Jediné plus by dostalo balení :)
Zklidňující hydratační pleťový přípravek
Hydratační denní krém s příjemnou vůní, dobře se roztírá a díky pumpičce do něj nemusíte sahat rukama. Poměrně rychle se vstřebává a můžete ho bez problému používat pod make-up. Pleť opravdu hydratuje, mě zmizely i pupínky na čele, takže to jen potvrzuje tu čínskou teorii :) Pro mě krém splňuje moje nenáročné nároky na denní péči, tudíž mu nemůžu nic vytknout.

Zklidňující oční gel
Oční gel je mým největším oblíbencem z celého tria. Okurka je prostě pro oči jak dělaná. Gel příjemně chladí, dobře se roztírá a rychle se do pleti vsákne. Zmírňuje otoky kolem očí a hydratuje oční okolí. Gel používám i během dne, když mám pocit unavených očí a funguje na jedničku. Jestli bych si měla někdy koupit ještě něco z téhle řady, sáhla bych znovu po očním gelu.


Máte nějaké zkušenosti s řadou Yes to? Vyhovuje nebo nevyhovuje?

Těším se na Vaše komentáře

Evelin

5 komentářů:

  1. Tak to vůbec neznám, ale vypadá to velice dobře, okurkové produkty mám ráda :)).

    Chtěla bych tě pozvat na GIVEAWAY o tělové máslo Alverde a deodorant Balea :))

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám od Yes to balzám na rty, ale vůbec mi nevyhovuje. Je mastný, nevstřebává se a nehydratuje :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :( takže balzámy zkoušet nebudu, to je škoda, že je tak hrozný, protože úplně levné ty produkty taky nejsou :(

      Vymazat

Děkuji za všechny komentáře :o)