pátek 31. srpna 2012

Zpátky do školy

Já osobně miluji začátek školy, nakupování školních potřeb patřilo vždy k mým oblíbeným a pamatuji si, že když jsem ještě chodila na základní školu a každé líto jezdila s babičkou a dědou na dovolenou, že jsem se hrozně těšila, až zajdeme do nějakého supermarketu a já si vyberu, co se mi bude líbit. Děda byl ještě expert na to, že když se mi něco líbilo a nemohla jsem se rozhodnout, jakou barvu tužky nebo sešitu chci, tak mi koupil všechny co se mi líbily :) Ani s nástupem na VŠ mě moje vášeň neopustila, akorát už toho zkrátka není potřeba tolik, ale stejně si, i když většinu věcí mám v pc, nakoupím pár sešitů nebo jiných potřeb.
U výběru pro mě platí jedno heslo: čím barevnější, ulítlejší a infantilnejší, tím lepší. Tady se můžete podívat, co jsem si koupila na tento rok.

Barevné desky na dokumenty - pro předměty, kde dostáváte hodně materiálů jsou nejlepší buď velké pořadače, ale ty jsou hrozně těžké, takže do školy nosím barevná pouzdra, na každý předmět jedno a doma si materiály řadím do velkého pořadače - pak se to hodí na zkoušku :)
Barevné propisky a zvýrazňovače - to asi ani nepotřebuje komentář. Barevnější zápisky se lépe pamatují.
Penál - aby bylo kam všechny ty barvičky schovat.
Kancelářské sponky - krásné barevné, v Kaflandu měli několik tvarů a barev, já vybrala srdíčka a hvězdičky.

Sešity, bloky, bločky -  na VŠ už nejsou tolik potřeba, ale já u sebe vždycky nosím nějaký blok, do kterého si zapíšu vše potřebné a nebo z něj vytrhnu papír. Ten malý úžasný zázrak stál 19,90 Kč a já si do něj píšu nápady na blog.

Tady je ještě ukázka mé výzdoby sešitů ze střední školy. Když jim dáte osobnější ráz, bude pro vás hodina hned příjemnější. Výroba obalů je hrozně jednoduchá. Za každou hranu obalu zastřčíte barevný nebo bílý papír, na který jste nalepili svoje nejoblíbenější obrázky a oblékne do něj obyčejný sešit :)



Máte rády začátek školy? A jak si ho zpříjemňujete?


Vaše Evelin

8 komentářů:

  1. Také mám ráda, když je vše takhle hezky barevné. Jinak já se už také moc těším až budu nakupovat do školy, ale zatím nevím co budeme potřebovat na VŠ takže musím ještě chvíli počkat :)))
    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo na to přijdeš až časem, já na začátku potřebovala jen jeden blok a propisky, pak uvidíš, co je na kterém cviku a přednášce potřeba :)

      Vymazat
  2. Ja sa uz do skoly sice netesim, lebo uz mam davno po nej, ale do papiernictva chodim stale rada a tentokrat si kupujem veci do prace na poznamky :-). Mame sice firemne zdroje, ale tie su nudne - omnoho viac cloveka bavi, ked ma vsetko pekne a farebne, s tou infantilnostou sme uplne rovnake, ja som si pred tyzdnom kupila ruzovu ceruzku My little pony, lebo bola proste najkrajsia :-D.

    OdpovědětVymazat
  3. tak já už mám nakupy taky zasebou..líbí se mi ten bloček..ten je dokonalej můžu se zeptat kde si ho koupila? :)

    OdpovědětVymazat
  4. ÁÁÁÁ miluju tyhle infantilní věci :) už se těšim, až je taky nakoupim ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Jéé, mám úplně stejný penál:);D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny komentáře :o)