středa 15. srpna 2012

Vypotřebováno

Dnes přináším další ze série článků vypotřebováno  a představím Vám čtyři výrobky, se kterými jsem se v nedávné době rozloučila. Na fotce jsou jen tři, jelikož poslední lahvičku jsem šikovně vyhodila.


Schauma Q10 Obohacující pečující maska
Masku jsem dostala jako dárek k Vánocům a vydržela mi až do teď. Jak už název napovídá, obsahuje koenzym  Q10, který podporuje tvorbu keratinu, regeneruje vlasy, dodává jim tvar a pružnost. Maska moc hezky voněla, měla klasickou krémovou konzistenci, jak můžete vidět na druhém obrázku. Masku jsem používala každou neděli, tudíž jednou týdně a nechala jí tak 5 minut působit. Nanášela jsem vždy asi velikost dvou lískových oříšků a pouze do délek. Při použití na kořínky byly vlasy druhý den zplihlé. Celkově mě maska neurazila a ani nenadchla, momentálně neplánuji její koupi a zkusím zase jiné masky, ale špatná nebyla, kdo má nepoddajné vlasy, tomu bych jí určitě doporučila.



Nivea regenerační noční krém
Tenhle krém jsem také měla hrozně dlouho, protože se přiznám, že noční krém je péče, na kterou nejvíce zapomínám. Všechny produkty, které na noc používám mám totiž v koupelně, ale krém u sebe v pokoji. Takže jsem většinou až v posteli zjistila, že jsem se nenamazala a už jsem byla líná vstávat a dohnat to - ale snad se do budoucna polepším. Jinak krém byl podle mě moc fajn, já totiž od něj žádné zázraky nechtěla, chtěla jsem aby obličej hydratoval a to splnil. Krém obsahuje vitamín E a je vhodný pro normální až smíšenou pleť. Měl hutnější konzistenci a voněl klasicky niveácky - já tu vůni mám moc ráda. Co mi vadilo nejvíc, je balení, do kterého se musí sahat prsty, takže jsem k tomu používala umělohmotnou tyčinku na nehty, abych si špínu nezanesla do krému a později na obličej. Momentálně jsem ho vystřídala Nočním krémem od Ryoru, ale v budoucnu se k Nivee určitě vrátím.



Gliss Kur Kůra pro regeneraci a lesk
Dvousložkový sprej pro velmi poškozené a suché vlasy jsem si pořídila na boj se zničenými konečky. Moc se mi líbilo, že je kůra bezoplachová a dá se používat jak na suché, tak na vlhké vlasy a obsahuje keratin - na ten já slyším, jelikož když ho moje kadeřnice použije, vlasy jsou pak krásné a hebké a vypadají zdravě. Tyhle zázraky ale sprej nedokázal. Na vlasech jsem nepoznala po použití žádnou změnu. Navíc nemůžu objektivně říct, jestli mi jeho specifická vůně - nevím k čemu přirovnat - vadila nebo ne. Jsem z tohoto výrobku zkrátka v rozpacích. Nesplnil mé očekávání a účinky pro mě měl nulové, takže já už bych si ho víckrát nekoupila. Od Gliss Kur bych si spíše znovu pořídila bezoplachovou péči, kterou obsahuje každá řada, já měla tu na barvené vlasy a byla jsem z ní nadšená.


Syoss - šampon bez silikonů pro barvené a melírované vlasy
Z tohoto výrobku jsem naopak opravdu mile překvapena. Nijak zvlášť neřeším, jestli šampon silikony obsahuje nebo ne. Pokud mi dělá hezké vlasy a splňuje, co slibuje, neřeším, co výrobek obsahuje. Tenhle šampon mi koupila mamka, když v Rossmannu probíhala nějaká akce na koupi dvou výrobků téhle značky, takže ona si pořídila tužidlo a mě vzala šampon. Pro mě je to jeden z nejlepších šamponů, který jsem kdy vyzkoušela. Vlasy zbaví všech nečistot a prodlužuje dobu mezi mytím. Normálně jsem si myla vlasy obden, ale s tímhle šamponem vydržely hezké i 4 dny. Mě voněl šampon po bylinkách, jako ty staré kopřivové šampony, ale vůně to byla příjemná. Jediné mínus mělo rozčesávání - bez použití kondicionéru to šlo velice těžce a bolestivě, takže příště si musím koupit i kondicionér a bude to. Za mě vám tedy doporučuji ho vyzkoušet, já jsem byla moc spokojená.


Máte vy nějakou zkušenost s těmito výrobky? Těším se na komentáře, užívejte si zbytku hezkých dní

Vaše Evelin

6 komentářů:

  1. Překvapila mě tvoje recenze na šampon, já mám od Syossu ty šampony v černé lahvičce a musím říct, že žádná sláva jak o tom mluví v televizi to není.
    Ale každopádně tenhle je jiný a může být dobrý, děkuji za tip :)!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak mě nevadily ani ty klasické šampony, ale raději mám třeba Niveu. Ta řada bez silikonů mě vážně příjemně překvapila, ale tak každý má jiné nároky a jiné vlasy :)

      Vymazat
  2. Já zkoušela od Syossu jen jeden šampon, nějaký výživný, a teda vlasy po něm hrozné. :)
    Ale je fakt, že jsem ho dala mamce a ta je spokojená, tak nevím. :) Nicméně tenhle bezsilikonový se zdá být docela zajímavý, možná bych ho někdy i zkusila. :)
    A ten krém od Nivey jsem měla též, byl docela fajn. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to je přesně ono, to já mám s mamkou taky, že nám každé vyhovuje trochu jiný šampon :) A zase je v nabídce hodně druhů, třeba ti nějaký sedne :)

      Vymazat
  3. Evinko, co se týče té kůry, tak já bych ti doporučila od Gliss Kuru Oil Nutritive Wonder sérum ve spreji pro delší vlasy se sklonem k třepení s tekutým keratinovým komplexem (http://www.parfumerie-hracky.cz/kosmetika-pro-eny/gliss-kur-oil-nutritive-wonder-serum-ve-spreji-200ml/prod_49996.html). Máme myslím podobné vlasy a taky hodně trpím na roztřepené konečky a tohle je v poslední době pro mě spolu s Tangle Teezerem nepostradatelný výrobek :) Džejný

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem nakoupila do zásoby masky od Elseve, ale díky za tip :)

      Vymazat

Děkuji za všechny komentáře :o)