sobota 18. srpna 2012

Letní speciál: make-up

Přináším jeden z posledních článků z této série, poslední by měl být ještě o péči na vlasy, ale na sluníčku už jsem nebyla ani nepamatuji a na dovolenou k moři se letos možná ani nedostanu, tak nebudu psát o něčem, co jsme pořádně nestihla zrecenzovat, ale až tak provedu, dám vědět.

Dneska tedy o tom, jaký přes léto používám make-up. Jedná se o denní verzi třeba na dovolené když chodím po památkách, do práce nebo jen na běhání po městě. V létě se přes den obecně moc nemaluji, takže přípravků není tolik. Prostě jen tónovací krém, korektor, řasenka, tvářenka a lesk na rty. 

Vezmeme to pode fotky hezky od řasenky:
Řasenka Essence Get Big Lashes - slyšela jsem na ní jen samou chválu, tak jsem jí musela také vyzkoušet a chválu posílám dál, stála pouze 65 Kč a je to ta nejlepší voděodolná řasenka. vydržela celý den na koupališti, kde jsem hlídala přítelovu neteř a byla jsem opravdu hodně zmáčená a pak na mé babičce vydržela také celý proplakaný a upocený svatební den v 30ti stupňovém vedru. Dříve jsem používala voděodolnou Colossal od Maybelline, ale ta mi nevydržela ani jedno potopení v bazénu.


Tónovací krém Nivea je jeden z těch lepších tónovacích krémů, které jsem vyzkoušela, má perfektní krytí a korektor je třeba jen na velké nedostatky. Jeho jediné mínus je hustota, hůř se kvůli tomu nanáší a musí se opravdu dobře rozetřít aby nebylo vidět, kde přesně vám končí.
Lesky na rty - v létě používám ty zářivější barvy, na fotce už klasické Stay with me od Essence, mám odstíny 05 Like cotton lady a 04 Trendsetter a ještě jeden malinový s třpytkami.

Tvářenky - přes léto mám raději ty krémové kvůli výdrži. Už od minulého léta používám tvářenku, která byla k časopisu Marianne -je to značka Marianne a ne žádná drogérková, která by tam byla jako dárek a je vážně super. Odstín fotky samozřejmě sežraly, ale je takový hnědo-broskvový. Ve výprodeji Essence jsem koupila přípravek z kolekce Rebels, který lze použít jako rtěnku i tvářenku, odstín 01 Peach Punk - na mě až moc oranžové, ale na tvářích vypadá v malé vrstvě dobře. 

Maybelline Terra Sun bronzer - pigmentace je opravdu nic moc, v létě ho tedy používám jako pudr na celý obličej a dekolt. 

Ještě jednou všechny přípravky na tvář


A takhle nějak pak vypadá výsledek (fotky z minulého léta, použity stejné přípravky kromě řasenky, tvářenka od Marianne)



A jak vypadá váš letní make-up?

Mějte se krásně, Vaše Evelin

4 komentáře:

  1. Na teba prilis oranzove, no pre mna by to bol vyborny odstien :-). Akurat nieco taketo broskynove uz zhanam nejaku tu dobu a stale nic vhodne nenachadzam :-).
    Moje bezne letne licenie je velmi jednoduche - maskara a korektor :-). Celkom sa mi podarilo toto leto opalit (nechcene!), cize farbu v tvari mam, nepotrebujem vynimocne ziaden tonovaci krem ci makeup, tak sa z toho vytesujem :-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to závidím, já jsem se sice opálila, ale nedostatků mám nejvíc za poslední dva roky takže bohužel jen korektor nezabírá :/

      Vymazat
  2. Pobavil mě manža když přišel celý vyděšený, že viděl někde na internetu, jak se make-up tetuje :-) No tak jsem pátrala a našla mu teda, že permanentní make-up není žádná věda :-) viděla jsem to tady ale nevím jestli bych měla odvahu jít do něčeho, co se jen těžko koriguje :-) Jinak co se týče odstínu, letos jsem se tak připekla při zahradních pracech, že se naštěstí barva na tváři sjednotila. ale netěším se na zimu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo tyhle objevy chlapů jsou vtipné :) Já bych do permanentního make-upu nikdy nešlo, bolelo mě i tetování a enumím si představit, že bych si nechala natetovat třeba linku, ale jedna má známá je má a vypadá to perfektně

      Vymazat

Děkuji za všechny komentáře :o)