úterý 15. května 2012

Co jsem si koupila v Drážďanech

Jak jsem slibovala v minulém článku, ukážu vám, co jsem si z nákupů v Drážďanech přivezla. Na recenze nových produktů se můžete těšit co nejdříve.




Původně jsem jela do Drážďan hlavně pro plavky, v HM jsem si zkoušela asi osmery plavky a žádné mi neseděly. Chtěla jsem jen pruh přes prsa bez ramínek ještě nejlépe s nějakým zajímavým vykrojením nebo ozdůbkou uprostřed...mají jich kvanta, ale moje prsa to odmítají nosit, takže jsem, jak můžete vidět na obrázku skončila s trojúhelníkama. Za plavky jsem dala v přepočtu asi 230 Kč, takže si asi koupím ještě jiné barevné provedení, abych měla na výměnu. Dále jsem si z úžasného HM dovezla basic tílko, už mám doma 3 různých barev, tohle je čtvrté do sbírky, a také basic šaty. Vypadají jako dlouhé volnější triko s páskem. V Hm na Prager Strasse mají obrovský výběr kosmetických taštiček, pomůcek a produktů, takže jsem tam jako v ráji. Koupila jsem si úžasné modré pouzdro, do kterého si budu dávat sluchátka, gumičky, jelikož ty asi žeru, jinak nevím, kam pořád mizí a v neposlední řadě vlhčené ubrousky. Nevěděla jsem, pro jakou vůni se rozhodnout, tak jsem vzala všechny.




ginger and lime, coconut and mango, vanilla bean
Dalším úkolem bylo najít šaty, které bych mohla nosit na zkoušky a hlavně na mé blížící se státnice. Vybrala jsem tyto dvoje šatky ze Zary, líbí se mi jejich krajkové detaily, ty korálové šaty mají holá téměř celá záda, bílé mají zase krajku rafinovaně kolem rukávů. Určitě je uvidíte na fotkách v blízké době. můj šatový maratón jsem zakončila nákupem party šatů v Mangu. Jsou to šedostříbrné mini s ozdobeným rukávem, vypadají jako jedny šaty, co jsem obdivovala v Gossip Girl, původně jsem je koupit nechtěla v domnění, že je nikam moc neunosím, ale přítel mě přesvědčil a já jsem mu za to vděčná, už se těším, až si je někam vezmu.


Šaty vlevo a vpravo ze Zary, uprostřed šaty z Manga
Nenavštívit v Německu DM by byl hřích, a tak jsem se tam vydala i já a koupila pár maličkostí. Při každé návštěvě Drážďan nakupuji deodoranty a laky na vlasy, takže ani tentokrát to nebyla výjimka, jen lak není na fotce.

Deodorant dry Comfort - Nivea, Gel na holení a Sprej na chodidla - Balea, Miniaturka suchého šamponu Batiste
 O této řadě na vlasy jsem Vám psala již dříve a tak jsem se vyzbrojila na léto. K šamponu a kondicionéru patří ještě sprej na vlasy, ten si ale koupím u nás, protože se mi nelíbilo německé balení. 

Lak od Essie jsem si vyhlédla již v české Sephoře, takže když jsem ho viděla v DM musela jsem si ho vzít :D A jelikož jsem velkou fanynkou kosmetiky Maybelline, koupila jsem si na vyzkoušení jejich nový BB Cream, se kterými se roztrhl v poslední době pytel.
Essie - odstín 209A Ole Caliente
Jezdíte také nakupovat do Německa nebo Rakouska? A co si vozíte nejčastěji z nákupů u našich sousedů vy?


Těším se na komentáře


Vaše Evelin

12 komentářů:

  1. Super úlovky! Taky jezdím do Drážďan hlavně za kosmetikou(John Frieda..) a oblečením:)

    OdpovědětVymazat
  2. Doufám, že bude recenze na BB Maybelline!:) Mě teda přišel šíleně do oranžova, měli jenom jeden odstín. Tak jsem si ho radši nevzala, nevím ale jestli třeba nejde hezky rozetřít a nepřizpůsobí se...?;)
    Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě také přišel do oranžova, ale rozetřela jsem si ho na ruce a dal jen lehký nádech do hněda, tak doufám, že tomu tak bude i na obličeji a recenze bude brzy :o)

      Vymazat
  3. Nádherné věci, ja jdu nakupovat v sobotu, tak se mooc těším :)

    OdpovědětVymazat
  4. Šaty ze Zary jsou krásné, ale myslíš, že to bude vhodné na zkoušky a státnice? Holá záda a ty krémové jsou taky docela odhalené. Ovšem se sakem to bude perfektní;). Ani

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě si k tomu vezmu sako nebo svetřík, takže myslím, že to bude dobrý :)

      Vymazat
  5. zvláštní, přestože bydlím jen 10 km od rakouských hranic, moc tam s rodinou nejezdíme - a když už, tak maximálně do aqua termálů v Laa. To po revoluci to bylo jiné :-) to bylo spousta nákupů - barbíny, autorádio, fritovací hrnec, hi-fi věž....to byly doby :-D Nákupy mě moc neberou, alespoň si doma nenakřečkuji zbytečnosti :-P
    Ale ty červené šaty ze Zary jsou pro mě velká výzva...na mou promoci :-)
    A ještě jsem se chtěla zeptat (snad to tady nemáš napsáno), kde jsi sehnala ten cestovní flakon, který byl ve tvé giveaway...nemůžu ho nikde objevit.
    http://placataplaneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) ten flakonek jsem kupovala v jedné malé drogerii v Ústí nad Labem, nemá ani nějaký specifický název myslím, je to jen takový stojan uprostřed rádoby obchodního centra, takže bych se asi spíš zkusila poptat, jestli ho někde kolem nebudou mít :)

      Vymazat

Děkuji za všechny komentáře :o)