sobota 14. dubna 2012

Propadáky od Avonu

"Ahoj, je tady Avon", tak to je snad první věc, kterou si při vyřknutí názvu této značky vybavím - ať žije Střihoruký Eward. Obecně mě chytil boom Avonu asi někde na konci základky a v prvních ročnících střední. To jsme toho s holkama objednávaly kvanta. Já osobně si teď u Avonu objednávám většinou jen tělové spreje na léto, ale mamka mého přítele má neskutečnou zásobu Avon věcí. Má doma jednu velkou skříň, která je zaplněná jen výrobky od Avonu, a kosmetika tvoří většinu dárků k Vánocům, narozeninám a svátkům. Dneska napíšu o dvou výrobcích, které jsem od ní dostala a naprosto mě zklamaly.


Anew Aqua Youth Cleanser
Podle popisu na obalu je to krémová čistící pěna, která jemně odstraňuje nečistoty a zanechává pleť hydratovanou a jemnou. Hlavním plusem výrobků má být technologie H2O Power.
Můj názor: Nejdříve ke konzistenci - pěnu si opravdu představuji jinak, výrobek je krémový, ale rozhodně ne pěnový. Přirovnala bych to k velmi hustému krému, například klasické modré Nivee. Pokoušela jsem se to vyfotit, doufám, že je to z fotky trochu poznat.

Po prvním nanešení na pleť jsem byla nadšená, bylo to stejné jako bych si na obličej mazala krém, což se mi líbilo. První mínus byla jednoznačně vůně, no vůně, jediné co cítíte je glycerin. Prostě jako kdybyste si myly obličej tím nejobyčejnějším mýdlem, které se prodávalo tak před 20 lety. Cleanser pleť naprosto vysuší, jako by vycucnul všechnu vodu z obličeje. Pokožka se natáhne, jako kdybyste měly nesloupnutou masku - nic moc. Glycerinový odér cítíte z obličeje ještě dlouho po sprše, i když si ho namažete hydratačním krémem, protože bez něj byste dál existovat nemohly. 

Skin So Soft Ultra Serum with Silkening Pearls

Podle popisu intenzivní sérum s jemnými mikroperličkami. Obsahuje vitamín E a zvláčňující mikroperličky, které zabraňují vysušování pleti.
Na vyzkoušení tohoto výrobku jsem se moc těšila, líbily se mi mikroperličky a byla jsem zvědavá jak budou působit...a přišlo zklamání. Při roztírání je vše super, gelu stačí málo, perličky se po chvíli rozetřou a já měla pocit vážně skvěle vyživené pokožky. Po dvaceti minutách jsem šla do postele a pořád jsem měla lepkavý pocit na celém těle. Ten nepřešel ani přes celou noc. Lepila jsem se na peřinu i prostěradlo, myslela jsem, že se ani nemůžu otočit aniž by se na mě nepřilepil zbytek ložního prádla. I přítel se mě ptal, co jsem to na sebe proboha namazala :D Takže tento výrobek použiji asi jen tehdy, když půjdu na maškarní za mumii a budu potřebovat aby mi na těle držela tuna toaletního papíru.
růžové mikroperličky v gelu


A co vy a Avon? Kupujete zde tělovou a pleťovou kosmetiku? Co nadchlo nebo zklamalo vás?

Těším se na komentáře

Mějte se nádherně, Vaše Evelin

4 komentáře:

  1. Myslím, že od Avonu stojí za řeč jen řada COLORTREND, o ostatním po mnoha zkušeností radši nemluvím.

    Moc hezký a hezky napsaný článek. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc. Já mám teď tužky na oči, které nejsou z Colortrendu a přijdou mi super, ale Colortrend všeobecně je dobrá žada :)

      Vymazat
  2. Já avon nekupuju vůbec, oproti tomu oriflame docwela dost, tam už mám své favority, i když některé věci taky stojí za prd...

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny komentáře :o)