pondělí 28. listopadu 2011

Bezbolestná liposukce?!

Dneska jsem byla vyzkoušet kavitaci. Koupila jsme mamině na Slevomatu 2 vouchery, ale ona by nestihla druhý použít, tak jsem šla na jednu kavitaci já a na druhou ona. Na první kavitaci jsem dělala mamce doprovod, abych zjistila co a jak. Upřímně řečeno, první masérka nebyla vůbec tak milá a ochotná, otevřela nám v džínách, z trika jí koukala celá podprsenka a kolem lehátka byl bordel jak v tanku, hrozně jsem se styděla, protože jsem kavitaci dala mamce jako dárek a i když byla zlevněná z 2990 Kč na 700 Kč stejně jsem čekala lepší prostředí. Je docela pochopitelné, že jsem tam dneska šla s odporem, ale byla jsem příjemně překvapená, čekala na mě jiná masérka ale já jsem se hned při vchodu cítila jako v prostředí, které má navodit příjemnou atmosféru a ne jako na smetišti.
Nemám žádné velké problémy ani s tukovými polštáři ani s celulitidou, jen nějaké malé náznaky, a tak mi masérka udělala masáž vrchní části nohou, tedy od kolen k zadečku. Na začátku procedury mi masérka otevřela lymfatický systém masáží hlavních uzlin na krku jako při klasické lymfo-drenáži, poté mi ze stejného důvodu pětkrát zmáčkla břicho, což nebylo vůbec příjemné a šlo se na věc. Celá procedura se provádí pomocí speciálního přístroje, kterým je daná oblast masírována a masážního gelu.
Masážní hlavice

Přístroj trochu píská a hučí. Nejdříve jsem cítila jemné štípání, pálení a vrnění a přešlo to až k pocitům zahřívání. Nešlo o žádné nepříjemné pocity, spíš o nezvyklé :o) Celá kavitace trvala 40 minut. S výsledkem jsem byla moc spokojená, mám krásně vyhlazenou kůži, která připomíná, jak by řekla má babička, dětskou prdelku.
Na přístroji je vidět působení na tukové buňky

Nakonec jsem dostala pár rad ohledně stravování a ostatních věcí, které bych měla v následujících sedmi dnech dodržovat. Pokud máte problémy s celulitidou nebo chcete zhubnout, mlžete se jimi určitě řídit také:
1. Nepít žádný alkohol, kávu ani černý čaj.
2. Pít hodně vody - čisté neperlivé vody nebo bylinkových čajů.
3. Vyhnout se smaženému a přesolenému jídlu.
4. První den po kavitaci dodržovat klidový režim, už druhý den se ale můžete pustit do intenzivního tréninku a sportovat minimálně každý druhý den.

A jaké jsou vaše zkušenosti s lymfo-drenážemi nebo kavitacemi? A už jste se někdy takhle hrozně zklamali v nějakém salónu?

Těším se na vaše komentáře


Vaše Evelin

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za všechny komentáře :o)